torsdag den 26. februar 2009

Reklamer

En af mine yndlingsaversioner er tv-reklamer. Jeg synes, at de for en stor dels vedkommende er dumme, nedladende og forsimplende i en grad, så jeg næsten kan få ondt i maven af at tænke på det. MEN.
Ifølge min hustru er det alt, alt for tidligt for mig at begynde at være en mavesur gammel mand, som brokker sig, så derfor har jeg tænkt på at lave en anden blog et andet sted under et alias, hvor jeg så kan lade min galde flyde frit og uden omsvøb. Var det ikke en idé?
Måske, måske ikke. Men jeg hader i hvert fald tv-reklamer. Måske er det fordi man skal "sælge budskabet" på 30 sekunder og derfor er NØDT til at forsimple ting ud i det latterlige. Som for eksempel den fitness-kæde som proklamerede at "Man får energi af at bruge energi!". Man skal ikke have haft fysik på et særligt højt niveau for at kunne respondere: "Det er løgn!". Men som sagt: Det er for tidligt at være gammel og mavesur. Jeg bliver jo også glad, når der en gang i mellem bliver lavet intelligente og interessante tv-reklamer. Som for eksempel Danske Spils reklame, hvor en ishockeyspiller elegant lægger Puch'en ind i målet. DET er skægt.
Jeg tænker videre over min reklamerevserblog imens livet kværner forbi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar