fredag den 23. marts 2007

Så er der weekend

Jaja, så meget er der heller ikke weekend. Jeg har overstået Concurrency-eksamen og skal forberede Test-eksamen til på torsdag, men i morgen får vi besøg af Keenan og Anton. Det bliver hyl!

torsdag den 22. marts 2007

Forår...

Det er blevet forår. Jeg var i Horsens og fik serviceret knallerten. Den kører som en drøm! Bare fordi man får stillet ventiler, kommer der straks mere bundtræk og fart i cyklen! Skønt. Jeg er ung igen.

mandag den 12. marts 2007

Æv, bæv

Man skal passe på med, hvad man skriver på sin blog. Aldrig så snart har man tudet over, at man ikke har tid til at køre på knallert, før ens underviser rykker ens eksamensdato en uge frem. Det bevirker, at jeg har en fri-uge efter eksamen, men så sandelig også, at jeg skal have fingrene ud i denne uge, da jeg oven i alt det andet og skal forberede eksamen i TSS. Jeg er så tæt på at sige røv, at det kan måles med det rette udstyr.

søndag den 11. marts 2007

Livets tilskikkelser...

Jeg synes, livet er sjovt. Jeg har altid (i hvert fald siden midten af 90'erne) godt kunnet lide Alanis Morissettes sang "Ironic", hvor hun fortæller om de små sjove ting i livet. Det fungerer godt i sangen, men det er svært at skrive om det fra ens eget liv, fordi det let kommer til at lyde som om, at man tuder. Alligevel synes jeg, at det er lidt skægt, at den uge der kommer, ifølge vejrprofeterne fra DR er den første rigtige forårsuge med sol og gode temperaturer (= motorcykelvejr) og samtidig den uge, hvor Jacob og jeg lige skal have lavet en MEGET svær opgave i Concurrency...
Så siger jeg ikke mere.

fredag den 9. marts 2007

Forårsfornemmelser...

Så er den hentet! Onsdag eftermiddag blev spenderet i Hornslet, hvor batteriet blev sat på, knappen blev trykket ind, cyklen startede! Nu skal vejret bare arte sig, så skal vi ud og trille! Jeg kan næsten ikke vente og har svært ved at sove om natten (det' gas!). I hvert fald var det som om, jeg næsten ikke havde været af den. Alle bevægelserne sad, som de skulle, og alle ting fungerede efter hensigten. Jeg er ung igen!