fredag den 23. februar 2007

Så gik den ikke længere...

Jeg prøvede. Jeg prøvede igen. Og en gang til. Det gik bare ikke. Den lille T22 kunne ikke længere opfylde de krav, der blev stillet til den. Efter at have siddet en hel dag og brugt ca. 65% af min tid på at sidde og vente, bare fordi jeg kørte Eclipse, blev jeg træt af det hele. Efter at have diskuteret med min hustru, bestilte jeg resolut en lille ny. Den kan bare det hele med Fedora Core 6 installeret. Det er et super dejligt stykke værktøj.
Bortset fra det, er vi begravet i sne.

tirsdag den 6. februar 2007

I skole igen

Så er jeg begyndt på overbygningsuddannelsen på DAIMI, hvilket har haft den konsekvens, at jeg nu har opgraderet T22'eren til Fedora Core 5 for at få bedre programmer til at udvikle i Java med, da det på universitetet er det eneste saliggørende programmeringssprog.
Det er såmænd meget fint alt sammen.
Det skal nok blive godt at få proppet noget lærdom i hovedet. Efter en lidt skidt start, synes jeg, at der er ved at være styr på de fleste ting. Jeg havde glemt, at der ikke er hjælp til noget som helst på Uni. Man skal selv finde ud af alting. Det resulterede i, at Jacob P og jeg ikke var til intro i torsdags, fordi vi ikke havde set, at forelæsningen var flyttet. Hmm. Jeg tager en dag ad gangen...